Tandläkartips

Tandläkartips | Allt du vill veta om tandläkare

Ett strålande leende med tandimplantat i Göteborg

Det finns inte längre någon anledning att skämmas över skadade eller saknade tänder. Med ett tandimplantat i Göteborg får du tillbaka ditt vackra leende.

Har du någon tand som är skadad eller kanske saknas helt? Det kan påverka livet mer än man tror. Det är du säkert fullt medveten om. Ditt naturliga leende är borta. När du skrattar så för du handen upp till munnen rent automatiskt, för att dölja dina tänder.

Förr i tiden var löständer lösningen för att ersätta skadade eller saknade tänder. De var dock svåra att rengöra och ville gärna glappa. Löständer kunde också se ganska onaturliga ut. Det var lätt att se vem som hade sådana. Nej, det är tur att man inte behöver förlita sig på löständer längre.

Få ordnat ett tandimplantat i Göteborg

Den moderna lösningen på skadade eller förlorade tänder är tandimplantat, som till exempel kan utföras i Göteborg. Det blir både snyggare och mer funktionellt än löständer. Tandimplantatet sitter stabilt i käken och kan skötas och rengöras precis som riktiga tänder. Med ett väl utformat tandimplantat tänker man inte ens själv på att tänderna inte är äkta.

När man gör ett tandimplantat börjar man med att fästa titanskruvar i käkbenet. Nya tänder tillverkas så att de passar till ditt bett och dina övriga tänder. Materialet ser helt naturligt ut och är mycket hållbart. Dessa nya tänder fästs sedan i titanskruvarna. Det hela kommer sedan att fungera på samma sätt som dina vanliga tänder. Nu behöver du inte längre dölja ditt strålande leende. Skaffa tandimplantat via denna hemsida: www.tandimplantatgöteborg.nu

27 May 2022

Borsta tänderna två gånger om dagen och ät inte så mycket sött! Bra tips, men riktigt så enkelt är det inte. Vill du veta mer om tandvård så är tandläkartips.se bloggen som du ska läsa!

Här kan du läsa det mesta om tandläkare, tandhygienister, implantat och hur du på bästa sätt tar hand om dina tänder och mycket annat. Allt du behöver för att hålla karius och baktus borta.