Tandläkartips

Tandläkartips | Allt du vill veta om tandläkare

Snygga till tänderna med skalfasader i Stockholm

Är du trött på dina missfärgade och trist formade tänder? Då kanske du är intresserad av att titta på en skalfasad. Det är ett sätt att få perfekta tänder och är lätt att få hjälp med i Stockholm.

Vad är en skalfasad? Det är egentligen precis som det låter. En fasad som är ett skal. Det vill säga ett skal som du sätter över dina egna tänder, så att tändernas fasad ser jämn, vit och perfekt ut.

Kanske har du sett många kända personers tandrader. Och undrat hur de alla kan ha välsignats med så fantastiskt vita och jämna tänder. Trots att de ibland kan vara långt upp i åldrarna. Det kan du också få om du vill. För du kan alltid boka ett besök så att du kan få en skalfasad i Stockholm. Antingen det är där du bor eller ej.

Skalfasad som skydd

I första hand brukar man tala om skalfasader som en förskönande insats. Men det finns andra riktigt bra anledningar till att använda skalfasader. Det sätter sig nämligen som ett mycket tåligt skydd mot dina egna tänder. På det viset får du en ökad tålighet mot missfärgning och även mot hål i dina tänder.

Det är en mycket positiv egenskap som man sällan brukar använda som argument för skalfasader, men som är ett absolut faktum. Har du problem med dina tänder och får ofta hål, så är det alltså ett sätt att kunna få en ökad tandhälsa för dig.

29 Jul 2021

Borsta tänderna två gånger om dagen och ät inte så mycket sött! Bra tips, men riktigt så enkelt är det inte. Vill du veta mer om tandvård så är tandläkartips.se bloggen som du ska läsa!

Här kan du läsa det mesta om tandläkare, tandhygienister, implantat och hur du på bästa sätt tar hand om dina tänder och mycket annat. Allt du behöver för att hålla karius och baktus borta.