Tandläkartips

Tandläkartips | Allt du vill veta om tandläkare

Akut hjälp när smärtan gör sig gällande

Har du någonsin råkat ut för en ihållande tandvärk? Vill du kunna ringa dygnet runt och få hjälp? Vad har du för erfarenhet av akut tandvård? På vilka platser finns hjälp att få när det gäller?

Bor du i Malmö och får akuta smärtor i dina tänder kan du vara helt lugn. Här finns det alltid hjälp att få. Det kan vara lite värre om du bor ute på landsbygden eller på en ännu mer avlägsen plats. Du nickar lite förnöjt och tänker att det är ingen fara för du bor i storstan.

Leendet sprider sig i dina mungipor, faran är över. Men det finns andra varianter. Kanske har du en stuga du besöker ibland för att finna lugn och ro. Det kan vara just där som du själv får besök av smärtor du aldrig tidigare upplevt. Tandvärk är bland det värsta man kan råka ut för säger en del människor. Vad säger du själv?

Olycksfall utan förvarning

Även om du bor i en storstad och inte har en stuga så långt ögat kan nå, inte heller båt eller helikopter, så går du inte säker när det gäller behov av akut tandvård. Du kan mycket väl råka ut för en liten, eller om det går riktigt illa, en stor olycka. Då är det lätt att det uppstår tandskador. Emaljen skadas och nerverna kanske blottläggs och vips har du en molande, stark värk. Men frukta inte, det finns alltid hjälp att få, även om den är längre bort för somliga och närmare för andra. Läs mer om akut tandläkare på denna sida: akuttandläkareimalmö.se

12 Apr 2021

Borsta tänderna två gånger om dagen och ät inte så mycket sött! Bra tips, men riktigt så enkelt är det inte. Vill du veta mer om tandvård så är tandläkartips.se bloggen som du ska läsa!

Här kan du läsa det mesta om tandläkare, tandhygienister, implantat och hur du på bästa sätt tar hand om dina tänder och mycket annat. Allt du behöver för att hålla karius och baktus borta.